• Afrekenen is uitgeschakeld.
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tegelgereedschap

Merken

Tegelgereedschap

Tegelgereedschap 

Het start met het kiezen van de tegels. Vervolgens heb je lijm, voeg en kit nodig, en uiteraard ook de juiste gereedschappen om alles te verwerken. 

Een goed begin, is het halve werk !

Werken met de juiste gereedschappen zorgt ervoor dat je comfortabel te werk kan gaan. Geen klus is te gek, als je maar beschikt over het juiste tegelgereedschap. Denk aan een tegelsnijer, duimstok, lijmspannen, troffels, een kitpistol enz. 

De juiste tegelsnijder?

Met een tegelsnijder uit deze serie van Rubi heeft u een pareltje in huis. Zeer geschikt voor het snijden van groot formaat tegels, en misschien nog wel belangrijker, geschikt voor het breken van zelfs de hardste tegels! De Rubi TX tegelsnijders zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten.

Vervanger van de Rubi Speed

De Rubi Speed tegelsnijder is een goede bekende van doe-het-zelf klussers en professionals. De Rubi Speed tegelsnijder was een eenvoudig alternatief voor een vele malen grotere en duurdere tegelsnijder, speciaal voor de mensen die een tegelsnijder af-en-toe gebruiken, of voor 1 klus. Nu worden de Rubi Speed tegelsnijders vervangen voor de vernieuwde Rubi Speed N tegelsnijders, met een aantal grote verbeteringen ten opzichte van het oude model. 

Verbeterd

De Rubi Speed N tegelsnijders zijn op een aantal punten verbeterd, waaronder een breekvleugel en geleidehuis gemaakt van aluminium, versterkte zijsteunen en versterkte geleiders. Hierdoor is de Rubi Speed N tegelsnijder nog betrouwbaarder en gemakkelijk in gebruik geworden. Ook is het mogelijk om tegels te snijden in een hoek van 45 graden door de meegeleverde metalen afstelhaak. De Speed N tegelsnijders worden geleverd met een 8mm snijwieltje en een echte Rubi koffer voor gemakkelijk transport