• Afrekenen is uitgeschakeld.
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tegellijm

Merken

Tegellijm

Tegellijm 

Je hebt je droomtegels eindelijk gevonden en wilt van start gaan met het plaatsen van de tegels op de wand en op de vloer, dan is het belangrijk dat je de juiste lijm hiervoor gebruikt. Tegelextra.nl verkoopt daarom enkel de beste tegellijm voor op de wand of vloer, en voor zowel binnen als buiten.

Waar moet ik op letten bij het lijmen van de tegels?

- Ondergrond: Het is belangrijk om te weten op wat voor ondergrond je gaat lijmen. Is de ondergrond vocht absorberend? Is de ondergrond vlak?

- Egaliseren: Indien de ondergrond niet vlak is zal je de vloer moeten egaliseren om hem vlak te maken.

- Verlijmen op wanden: Kies een kant en klare tegelpasta voor de wanden. Indien het een groot formaat tegel betreft is ons advies een speciaallijm te kiezen. 705 of 765 van eurocol. Kies hiervoor een 20 of 21 kam.

- Verlijmen op de vloer: Kies voor het verlijmen op de vloer altijd voor een poederlijm. In natte ruimtes is een waterdichte, flexibele lijm nodig. Ons advies is wederom te kiezen voor een speciaallijm. 705 0f 765 van Eurocol. Zet de lijm stevig op. Indien nodig kan je de tegels na het verlijmen verzwaren om het schotelen van de tegels te voorkomen.

Wat kost tegellijm? 

Een zak poederlijm wordt verkocht vanaf €25,- per zak van 25kg.
Een emmer kant en klare pasta lijm vanaf €40 per emmer van 15kg.

Advies nodig bij het kiezen van de juiste lijm? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@tegelextra.nl of bel ons via 085-3038928